81 31 42 28 9821
info@premiergroup.ir

مقالات آموزشی پریمیر

تاثیر آب بر قهوه
۱۳ شهریور ۱۳۹۷

تاثیر آب بر قهوه – قسمت دوم

تاثیر آب بر قهوه

در این سلسله نوشتار قصد داریم تا در مورد تاثیر آب بر قهوه و اهمیت استفاده از آب با کیفیت در دم آوری قهوه صحبت کنیم. در طول این مقاله با انواع سختی و املاح آب آشنا خواهیم شد و در مورد تاثیر گذاری این مواد بر کیفیت قهوه بحث خواهیم کرد. در انتها استاندارد های آب با کیفیت برای دم آوری قهوه مورد بررسی قرار خواهند گرفت. در قسمت قبلی نوشتار مقدمه ای در مورد تاثیر آب مطرح کردیم. در قسمت پیش رو در مورد آب بیشتر صحبت خواهیم کرد.

چگونه از آب با کیفیت برای دم آوری بهتر قهوه استفاده کنیم؟

هر فنجان قهوه در‌واقع از حدود ۹۸ درصد آب تشکیل شده. پس برای داشتن طعم بهتر قهوه، مطمئن شوید که از آب با کیفیت استفاده می کنید.

یک فنجان قهوه متعادل به لحاظ طعمی، همان چیزی است که هنگام دم آوری به دنبالش هستیم. اگر قهوه ما فاقد عِطر و طعم، توخالی، تلخ یا سرکه ای باشد به آسانی می‌توان فهمید که مشکلی در دانه‌های قهوه یا روش دم آوری وجود دارد. آنطور که می دانیم، ۹۸ درصد هر فنجان قهوه را آب تشکیل می‌دهد و به این معنی ست که کیفیت آب نقشی اساسی در طعم نهایی قهوه ایفا می کند.

تاثیر آب بر قهوه

تاثیر آب بر قهوه

تو قهوه من آب هست!

مایع آب شفافی که ما به عنوان پایهً سرو همه نوع قهوه استفاده می کنیم، چیزهای زیادی در دل خود پنهان کرده است. آب لوله کشی (فارغ از شفافیت ظاهری)، مقادیر زیادی مواد محلول و جامد در خود دارد. این مادهً مصرفی هرروزه، تأثیری عظیم بر کیفیت فنجان قهوه ی شما دارد. در ضمن به یاد داشته باشید که اگر آبی دارای کیفیت نوشیدنی باشد، ممکن است برای سلامت شما خطری نداشته باشد اما همچنان می‌تواند دارای عناصر نا مطلوبی باشد که باعث بی مزگی یا بدمزگی قهوه شما گردد.

آب مورد نیاز دم آوری قهوه بایستی به لحاظ مزه، بو و ظاهر تازه و تمیز باشد. همچنین بایستی دارای رتبه ی خوراکی بوده و مهمتر از آن فاقد ترکیبات کلرین، کلرامین و هیپوکلریت باشد. رعایت این اصل به خاطر نیاز به آلودگی زدایی مداوم خطوط اصلی آب شبکه در سراسر دنیا، تا حدی مشکل و پیچیده است. خوب است به خاطر بسپارید که همیشه بهترین نقطه شروع دم آوری قهوه، استفاده از أب تازه ی خنک می باشد. قطعاُ شما قصد ندارید فنجان قهوه تان را با برداشتن آب گرم از شیر خراب کنید چرا که آب گرم لوله کشی، تازه نبوده و دارای مزه ها و بوهای خاصی می باشد.

آب دقیقاُ چیست؟

چه چیزی داخل آب هست که روی مزه و کیفیت قهوه ی ما اثر می گذارد؟

موادی از خاک، مثلاً مواد معدنی و دیگر مواد ارگانیک

موادی از فرآیند تصفیه آب، مثلاً کلرین که جهت حفظ استانداردهای کیفیت میکروبیولو‌ژی به خطوط اصلی آب اضافه می شود.

موادی از سیستم تأمین آب مثلاً مس یا آهن

باقی مانده های اندکی از آلودگی

میکروب های اغلب بدون ضرر برای بدن

در این قسمت از مقاله با آب و ساختار آن آشنا شدیم. در قسمت بعدی به شناسایی دقیق تر املاح و سختی های آب می پردازیم. با ما همراه باشید. 

ارسال پاسخ