81 31 42 28 9821
info@premiergroup.ir

اخبار پریمیر

کاپینگ
۲۴ خرداد ۱۳۹۷

جلسه کاپینگ عمومی برشته کاری لم

رویداد کاپینگ عمومی برشته کاری لم در آکادمی قهوه پریمیر برگزار شد.

کاپینگ عمومی قهوه لم

در پی نشست های عمومی گروه پریمیر با هدف ترویج فرهنگ قهوه تخصصی، روز چهارشنبه مورخ ۹۷/۳/۲۳ رویداد کاپینگ عمومی قهوه های برشته کاری لم برگزار شد.

گزارش برگزاری رویداد

در این رویداد که به صورت بلایند انجام شد با استقبال چشمگیر علاقمندان روبرو شد.

رویداد با انجام دوره آموزشی کوتاهی در مورد کاپینگ آغاز شد. تمام شرکت کنندگان در این رویداد برای اولین بار بود که با مقوله قهوه آزمایی برخورد می کردند. به همین علت ابتدا مباحثی در مورد ماهیت قهوه آزمایی، اینکه چرا کاپینگ انجام می دهیم، چگونگی ارزیابی عطر و طعم، بررسی اسکورشیت کاپینگ، بررسی پروتوکل قهوه آزمایی طبق استاندارد های SCA، وسایل مورد نیاز جهت قهوه آزمایی، چگونگی آماده سازی و چیدمان میز، نحوه انجام و ارزیابی قهوه در کاپبنگ و در نهایت اخلاق و رفتار حرفه ای در جلسه قهوه آزمایی مطرح شدند. سپس سمپل هایی که از برشته کاری لم به صورت بلایند انتخاب شده بودند آماده شده و شرکت کنندگان به ارزیابی آرومای خشک قهوه پرداختند. در ادامه نیز با آماده شدن سمپل ها برای قهوه آزمایی، علاقمندان به تمرین عملی چگونگی انجام کاپینگ و امتیاز دهی به سمپل ها پرداحتند.

پس از انجام فرآیند کاپینگ در ۲ مرحله به علت استقبال زیاد علاقمندان، سمپل ها به شرکت کنندگان معرفی شده و پروفایل و طعم یادهای هر قهوه معرفی شده و با برداشت شخصی و امتیازات شرکت کنندگان مقایسه شد.

در انتهای رویداد نیز به سوالات علاقمندان پاسخ داده شد و توضیحاتی در مورد مجموعه پریمیر و شرح فعالیتهای آن عنوان شد.

جهت اطلاع از برنامه رویدادها و دوره های آموزشی آکادمی قهوه پریمیر ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

 

ارسال پاسخ