نوعدوره حضوری
تاریخفروردین ۳۱, ۱۳۹۷
زمان۱ روزه
مکانتهران
صندلی7/0
گواهینامه60% علامت های آزمون
قیمت 300000 تومان
همین حالا بخریدرزرو

یافتن دوره

دوره های مورد نظر خود را پیدا کنید. با استفاده از ابزارهای جستجوی این بخش استفاده کنید. در بخش سمت چپ صفحه نیز میتوانید لیست کامل دوره های آموزشی آکادمی را مشاهده کنید. اگر دوره مورد نظر خود را پیدا نمیکنید لطفا با ما در تماس باشید و دوره مورد نظر خود را با ما در میان بگذارید.
باریستا خانگی

امروزه با افزایش مصرف قهوه بین علاقمندان خانگی و همچنین در دسترس قرار گرفتن قهوه های تخصصی و با کیفیت اصطلاح کافی لاور یا علاقمندان خانگی قهوه (باریستا خانگی) بیش از پیش به گوش می رسد. با وجود تمام امکاناتی که به تازگی برای باریستاهای خانگی فراهم شده است، اما هنوز خلاء دوره های آموزشی کامل و به روز باریستای خانگی حس می شود. دوره ای که باریستاهای خانگی  را از لحاظ روحی اغنا کرده و به آنها در دم آوری هر چه حرفه ای تر قهوه های تخصصی کمک کند.

باریستای خانه خود باشید و از دم کردن و نوشیدن قهوه لذت ببرید

از آنجا که مشخصه ی اصلی باریستاهای خانگی صرفا علاقه به قهوه بوده و از این راه درآمدی کسب نمی کنند، ما به عنوان یک آکادمی تخصصی قهوه ملزم هستیم تا دوره مختص به این افراد را با دقت بیشتر و همچنین انعطاف پذیری بیشتری طراحی کنیم.

دوره آموزشی باریستا خانگی در ساعاتی برگزار می شود که حضور در کلاس برای شاغلین میسر بوده و خللی در برنامه های کافی لاور های عزیز وارد نشود. به علاوه مباحثی که در دوره باریستا خانگی مطرح می شود معمولا این دوره با دوره های دیگری از جمله نوشیدنی های سرد خانگی، دم آوری چای های تخصصی و مهمانداری و پذیرایی خانگی ترکیب می شود تا پکیج جذابی را برای باریستاهای خانگی فراهم کند.

دوره باریستا خانگی نقطه شروعی برای علاقمندان به قهوه است

اگر به نوشیدن قهوه اهمیت می دهید و دوست دارید بتوانید در خانه و با امکانات ساده قهوه را با کیفیت کافه دم کنید این دوره به شما پیشنهاد می شود.

برای تهیه یک قهوه خوب در خانه، اولین قدم خریداری قهوه ی مرغوب و مطابق با ذائقه مان است. پس از خرید قهوه و انتخاب تجهیزات مناسب دم آوری، لازم است روش صحیح و اصولی دم آوری متد مورد نظرمان را بلد باشیم تا خروجی آنچیزی باشد که میبایست.

آکادمی قهوه پریمیر با برگزاری دوره آموزشی “باریستا خانگی” در تمامی این مراحل همراه شماست و برای شما به عنوان یک مشاور خبره عمل می کند، تا مهارت لازم جهت دم آوری قهوه مطلوب خودتان در منزل را کسب کنید.

باریستا خانگی

سرفصل های دوره باریستا خانگی:
  •  تاریخچه و شناخت قهوه به زبان ساده
  •  باریستا کیست؟
  •  آشنایی با منوی کافه
  •  قهوه خوب، قهوه بد
  •  تشخیص قهوه مناسب و شیوه صحیح نگهداری قهوه
  •  روش های صحیح و حرفه ای دم آوری قهوه در خانه
  •  تمرین عملی با روش های: فرنچ پرس (قهوه فرانسه)، موکا پات، V60 و جذوه (قهوه ترک)
  •  گرم کردن و بافت دهی به شیر
  • لاته آرت با تجهیزات خانگی (طراحی روی قهوه با شیر)
  • نوشیدنی های گرم: هات چاکلت، چای ماسالا، موکا، لاته، کاپوچینو و …