نوعدوره حضوری
زمان۱ روز
مکانآکادمی قهوه پریمیر
صندلی0/0
گواهینامه60% علامت های آزمون
قیمت 500000 تومان
همین حالا بخریدرزرو
باریستا مولکولی

دوره باریستا مولکولی یک دوره جدید و جذاب برای باریستاهایی است که میخواهند توانایی های خود را در زمینه قهوه های سرد و ساخت نوشیدنی ها و دسر های جذاب به مرحله جدیدی ببرند. دوره باریستامولکولی پس از گذراندن دوره های مقدمه ای بر قهوه و باریستا پایه به علاقمندان ارائه می شود. در این دوره اصول و تهیه انواع قهوه های سرد از جمله کلد برو، کلد دریپ و قهوه های سرد بر پایه اسپرسو به باریستاها تدریس میشود. سپس با توجه به اصول علم میکسولوژیمولکولی باریستاها به شناخت و تهیه نوشیدنی ها و دسرهای جذاب بر پایه قهوه می پردازند و علاوه بر این می توانند مهارت های خود را در زمینه تهیه ماکتیل های مولکولی نیز محک بزنند.

باریستا مولکولی

سرفصل های دوره باریستامولکولی:

۱. انواع روش های کلد برو

۲. قهوه های دمی سرد (آیسد دریپ)

۳. آیسد اسپرسو ها

۴. دسرهایمولکولی بر پایه قهوه

۵. نوشیدنی های مولکولی بر پایه قهوه (میکسولوژی ملوکولی)

۶. گارنیش های مولکولی

۷. اسموکی کردن

۸. ساخت انواع خاویار قهوه

۹. نیترو کافی

۱۰. ژلاتوهای نیتروژنی بر پایه قهوه

پس از گذراندن این دوره نه تنها باریستاها با دنیای جدید نوشیدنی های مدرن آشنا می شوند بلکه می توانند تهیه این نوع نوشیدنی ها را به رپرتوار مهارت های خود اضافه کرده و کسب و کار خود را ارتقا ببخشند. با گذراندن این دوره نه تنها مباحث مولکولی بر پایه قهوه بلکه دانش و مهارت کلی میکسولوژی مولکولی به علاقمندان آموزش داده می شود.