نوعدوره حضوری
زمان۱ روز
مکانآکادمی قهوه پریمیر
صندلی0/0
قیمت 250000 تومان
همین حالا بخریدرزرو
دم آوری چای های تخصصی

دوره آموزشی شناخت و دم آوری چای های تخصصی برای علاقمندان به چای طراحی شده است. چای، کشت و برداشت آن و روش های فرآوری تخصصی که روی آن انجام می شود بسیار ورای چای های بی کیفیتی است که اغلب ما به طور روزانه مصرف می کنیم. مصرف این قبیل چای های تجاری علاوه بر اینکه برای سلامتی ما مفید نیستند بلکه ممکن است موجب مشکلاتی نیز برای سلامتی بشوند.

در دوره دم آوری چای های تخصصی با انواع چای آشنا می شده، با چای هایی از قبیل چای سیاه، سبر، اولانگ، روش های سنتی و چای سفید کار می کنید و روش های تخصصی دم آوری هر کدام از این چای ها را فرا میگیرید. در مورد آماده سازی و سرو چای می آموزید و در نهایت با جفت سازی چای ها و چگونگی سرو خوراک ها و شیرینی های مرتبط با انواع چای مطالبی را فرا میگیرید.

 

دم آوری چای های تخصصی

 

شایان ذکر است که این دوره آموزشی دم آوری چای های تخصصی و دوره های تخصصی تر چای که در صورت تمایل هنرجویان برگزار می شوند توسط مدرس رسمی و نماینده Tea Masters Cup در ایران برگزار می شود.

سرفصل های آموزشی دوره دم آوری چای های تخصصی
  • آشنایی با چای و انواع آن (سیاه، سبز، اولونگ، روش های سنتی عمل آوری چای، چای سفید)
  • آماده سازی چای و سرو آن
  • جفت سازی چای

دوره دم آوری چای های تخصصی هم برای علاقمندان خانگی هم برای باریستاهای حرفه ای مناسب است و علاقمندان پس از گذراندن این دوره بر حسب نیاز می توانند در دوره های تخصصی تر شامل:

  • ترکیب سازی بر پایه چای
  • مهارت های چشایی چای

نیز شرکت کنند.