نوعدوره حضوری
مکانتهران
صندلی0/0
قیمت 1000000 تومان
همین حالا بخریدرزرو

یافتن دوره

دوره های مورد نظر خود را پیدا کنید. با استفاده از ابزارهای جستجوی این بخش استفاده کنید. در بخش سمت چپ صفحه نیز میتوانید لیست کامل دوره های آموزشی آکادمی را مشاهده کنید. اگر دوره مورد نظر خود را پیدا نمیکنید لطفا با ما در تماس باشید و دوره مورد نظر خود را با ما در میان بگذارید.
مهارت های چشایی

مهارت های چشایی پایه

این دوره به شما اصول ارزیابی چشایی را به روش تجربی و تعاملی به شما می آموزد. این دوره راه هایی را که به وسیله آنها طعم ها را درک میکنیم بررسی میکند و می آموزد که چگونه این دانش را در جهت ارزیابی مشخصه های طعمی ذاتی قهوه به کار ببندیم. دوره مهارت های چشایی در نهایت سعی دارد تا شاخصه های قهوه تخصصی را بشناساند و همین طور مسیر را برای به کار بستن مهارت ها در کسب و کار را نشان دهد.

دوره مهارت های چشایی در سه سطح ارائه میشود. مباجثی که در سطح پایه مطرح میشود عبارتند از:

  • چیستی ارزیابی حسی
  • اهمیت چشایی در قهوه
  • تفاوت های قهوه تخصصی و تجاری
  • مباحث فیزیولوژی
  • مزه های اصلی
  • رایحه های اصلی
  • تعریف طعم و تن واری
  • تعریف رایحه های قهوه
  • آشنایی با زبان مشترک قهوه آزمایی
  • مباحث کاپینگ
  • اصطلاحات تخصصی قهوه آزمایی
  • پروتکل کاپینگ
  • معرفی تجهیزات چشایی